Information til gæstespillere

Det er muligt at leje en tennisbane i Vig Tennisklub.

Hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed er timeprisen 125,00 kr.

Beløbet indbetales inden du benytter anlægget på MobilePay til nummer: 31922 – hvor du skriver dit navn og tidspunkt i bemærkningsfeltet.

For at få adgang til en bane skal du selvfølgelig overholde de retningslinier, der gælder for alle andre medlemmer i klubben. Det drejer sig blandt andet om klargøring af baner, vanding, brug af lysanlæg mm. Retningslinierne fremgår af  opslag i klubhuset/på hegnet ved indgangen til den enkelte bane.

Du skal selv medbringe udstyr (ketcher og bolde) ligesom du skal benytte fodtøj med en “lovlig” sål. Se nedenfor.

Du får adgang til anlægget ved at kontakte formanden for tennisklubben:

Per Larsen, 24863474 eller via mail på: pla@muskelsvindfonden.dk

Hvis du ikke får kontakt til Per Larsen, er du velkommen til at kontakte baneformanden:

Søren Stage på telefon: 23 26 00 85.

Hvis du ikke opnår kontakt til Per eller Søren må du prøve en anden fra bestyrelsen. Kontaktinfo fremgår af “bestyrelses-siden”

Inden du får adgang til anlægget skal du have en klarmelding fra din kontaktperson. Vi skal jo lige sikre os, at der er booket en bane til dig.

Rigtigt fodtøj/lovlig sål, som beskytter banen:

Forkert fodtøj/ikke-lovlig sål, der river banen op: