Vi har opdateret vores privatlivspolitik

Måske har du hørt om den nye dataforordning fra EU, der i folkemunde kaldes GDPR.
Du kan se vores privatlivspolitik her: VTK Privatlivspolitik seneste udgave

Hvis noget er uklart, eller der er elementer, du gerne vil have uddybet, så er du naturligvis velkommen til at kontakte formanden.

Faste tider i sommersæsonen

Som en prøveordning vil vi i indeværende sommersæson forsøge os med tildeling af faste spilletider til hold –  forstået som min. 4 spillere, der går sammen.

De faste tider vil blive tildelt efter skriftlig ansøgning til bestyrelsen (mail) og vil som udgangspunkt gælde bane 3.

Vi vil bestræbe os på, at andre medlemmer altid har mulighed for at booke én bane. Det er dog ikke tilfældet ved turneringer, forskellige klubarrangementer, udlejning mv.,  hvor der er brug for hele anlægget.

Forsøgsperioden udløber den 1. oktober 2018

Donation til VTK

Lørdag den 17 juni blev en festdag for tennisklubben.

Odsherred Brandassurance´s fond donerede på eget initiativ 30.000 kr. til VTK.

Vi takker mange gange for den fine påskønnelse af vores indsats i tennisklubben. Det giver både motivation og energi til det fortsatte arbejde med at skabe optimale rammer for tennissporten i lokalområdet

Inspiration til dit tennisspil

Hermed inviteres alle seniorspillere til en spændende inspirationsdag, hvor du dels får mulighed for at se et par af landets dygtige tennisspillere i aktion (lille opvisning) og dels vil få gode råd til dit individuelle tennisspil. (fællestræning).

Første inspirationsdag er lørdag den 9. juni kl. 13.00 – 17.00.

Du skal tilmelde dig på opslaget i klubhuset.

Det er gratis at deltage.

OBS: Ved færre end  8 tilmeldte vil arrangementet blive aflyst!

Ny indendørs tennishal

Da den gamle Odsherred Hal nedbrændte i 2012 etablerede Odsherred kommune en lethal, for at imødekomme lidt af det behov, de lokale foreninger havde i forbindelse med deres respektive aktiviteter.

Med indvielsen af den nye Odsherred Hal er lethallen blivet “til overs”.

Odsherred kommune har derfor stillet lethallen til rådighed for Vig Tennisklub, som dermed har fået en enestående mulighed for at etablere en indendørs tennisfacilitet.

Som billederne viser er vi i fuld gang. Der er blevet etableret strøm, sat lamper op i hallen, lavet stisystem fra det udendørs  tennisanlæg til lethallen mm.

I uge 6 og 7 begyndte vi at tage det eksisterende plasticgulvet af, da vi besluttede at anlægge en kunststofbane.

Lørdag den 11. februar gik det stærkt:

På 4 timer fik vi pillet gulvet af, stablet i præcis rækkefølge og kørt det i depot. Det er nu klar til en køber, der vil gøre en god handel! Kontakt bestyrelsen hvis du vil høre mere om denne mulighed.

Den 18. februar blev det nye tennisgulv afprøvet. Stor succes!

Lørdag den 1. april kl. 13.00 – 15.00 afholdt vi en lille “indvielses-markering”. Tak til alle de gæster, der kom og var med til at markere dagen!

Nedenfor kan du se lidt stemningsbilleder. Der er flere på vores FB profil!

Disse to billeder er taget af Mie Neel, Nordvestnyt

For at benytte hallen skal man være medlem af Vig Tennisklub.

Har du spørgsmål eller kommentarer til funktionalitet eller anvendelse af hallen bedes du kontakte halinspektør Søren Kolind på telefon: 30 24 45 44.
Træffes han ikke er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Bestyrelsens arbejde

På dette sted vil vi gøre bestyrelsens mødereferater og andre vigtige dokumenter i indeværende år tilgængelige for alle, der har lyst til at følge med i klubbens liv.

Skulle du have brug for ældre referater eller andet kan du kontakte formanden.

Vedtægter VTK vedtaget 3-12-2015

VTK vision og indsatsområder. 2016 – 2018

Bestyrelsesmøder 2018:

Referat 8-1-18

Referat af bestyrelsesmøde den 20-02-18

Referat af bestyrelsesmøde den 12-03-18

Referat den 23 maj

Referat 20 juni

Referat af møde den 8 august

Referat af møde den 19 sep

Referat af bestyrelsesmøde den 16 okt

Den 7. november 2017 blev der afholdt generalforsamling i VTK:

Formandsberetning 2017

Generalforsamling 2018 afholdes den 20. november kl. 19.00 i klubhuset

• Generalforsamling

Husk der er Generalforsamling i klubhuset 9. november kl. 19.00

Kom med godt humør og vær sikker på, at din stemme bliver hørt. Vi har også mange gode nyheder denne dag, og dagsorden er ifølge vedtægterne

• Opvisningskamp i forbindelse med 40 års jubilæet

I forbindelse med vort 40 års jubilæum blev der arrangeret en opvisningskamp mellem Martin Noe fra KB og Marc Ferrigo fra Hvidovre Tennisklub. Det var en forrygende god match med godt humør og lidt venskabeligt drilleri på banen – alt i alt en tenniskamp som vi kan lide det.

Herunder ses den glade vinder Marc Ferrigo og ved at klikke på ham får du et indblik i hvorledes denne kamp blev spillet.

den-glade-vinder