Information til gæstespillere

Det er muligt at leje en tennisbane i Vig Tennisklub.

Hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed er timeprisen 125,00 kr.

Sådan gør du:

1. Gå til banebookning og book den ønskede tid
  2. Betal for benelejen:

Beløbet indbetales via MobilePay til nummer: 31922 – hvor du skriver dit navn og tidspunkt i bemærkningsfeltet.

3. Kontakt formanden (Per Larsen) på telefon 24 86 34 74 og få udleveret koden til nøgleboksen (første gang)

Hvis du ikke får kontakt til Per Larsen, er du velkommen til at kontakte baneformanden Søren Stage på telefon: 23 26 00 85.

Hvis du ikke får kontakt til enten Per eller Søren må de kontakte en anden i bestyrelsen. Kon taktinfor fremgår af bestyrelses-siden.

Du skal selvfølgelig overholde de retningslinier, der gælder for alle andre medlemmer i klubben. Det drejer sig blandt andet om klargøring af baner, vanding, brug af lysanlæg mm. Retningslinierne fremgår af  opslag i klubhuset/på hegnet ved indgangen til den enkelte bane.

Du skal selv medbringe udstyr (ketcher og bolde) ligesom du skal benytte fodtøj med en “lovlig” sål. Se nedenfor.

Rigtigt fodtøj/lovlig sål, som beskytter banen:

Forkert fodtøj/ikke-lovlig sål, der river banen op: