Hyg-Ind

skaermbillede-2016-05-21-kl-14-23-21Alle medlemmer fra konfirmationsalderen og opefter er velkomne til en hyggelig gang tennis, afvekslende med hyggesnak, kaffe og kage.

Vi mødes hver tirsdag i tidsrummet kl. 18.30 til ca. 21.00, hvor der trækkes lod om aftenens forskellige makkere. Der bliver spillet på tid. Efter hver “kamp” tælles vundne partier, som bliver opsummeret hen over sæsonen. Når sæsonen slutter vil den spiller, der har flest vundne partier, blive kåret som årets Hyg-Ind-mester.

Vi mener det alvorligt, når vi skriver, at det er for alle medlemmer uanset niveau. Såvel helt nye som let øvede og garvede spillere er meget velkomne.

Som nyt medlem er det en fin måde at lære klubbens øvrige medlemmer at kende.

Man får snakket med de øvrige medlemmer og har mulighed for at få aftalt spilletider med andre.